Op zoek naar een plek voor fitness Elst

Bent u op zoek naar een plek voor fitness Elst, ga dan naar Ultrasport. Zij beschikken over allerlei verschillende trainingen en zeker de passende training voor u.

Groepsles Fitness

Wilt u bij ons fitnessen dan kan u ook kiezen voor een groepsles. In een groepsles ga je aan de gang met andere sporters van uw zelfde leeftijd. Zodat je ook op hetzelfde tempo blijft met elkaar. Anders moet je juist wachten op anderen mensen of gaan ze juist te snel. Een groepsles duurt anderhalf uur. Hier zijn een paar trainers aanwezig die u aanwijzingen geven. Er is ook muziek aanwezig, dat is vaak ook motiverend. Dit zijn eigenlijk veel voordelen en eigenschappen van een groepsles. Veel mensen kiezen daarom ook om 1x in de week of misschien wel 2x in de week een groepsles fitness te volgen. Het is namelijk wel een zware training. Anderhalf uur vol sporten is niet niks. Neem een keer een proefles en kijk of het wat voor u is.

Contact

Als u interesse heeft neem dan even contact met ons op. Je kan ons bellen maar let wel op de openingstijden. Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 22:00. Zaterdag: 09:00 – 16:00.

Zondag: 09:00 – 14:00