Aan het zoeken naar voetbalreizen real madrid?

Bent u op zoek naar voetbalreizen real madrid? Bezoek dan Voetbalreizen en tickets. Hier helpen ze u met uw keuze te maken of u een los kaartje wilt kopen of met hotel. Als u kiest voor een los kaartje raden zij u aan om via de website van die club te kijken of die nog beschikbaar zijn. Zo niet zetten hun bedrijven die die kaarten verkopen op een rijtje voor u.

Het handigste is om de reis met hotelovernachting te boeken.

Weetjes over Real Madrid en Santiago Bernabeu

Real madrid is de op een na succesvolste club van de wereld. Real Madrid heeft 18x de Copa Del Rey gewonnen, 9x de Europa league of Champions league en 32 keer de landstitel. Het stadion is gelegen op 4km van het centrum van Madrid. Het stadion is met de voet makkelijk te bereiken maar met de metro (lijn 10) het makkelijkste. het stadion heeft een capaciteit van 85.454 personen.

voetbalreizen real madrid

Mijn ervaring met dit bedrijf

Mijn ervaring met dit bedrijf is erg positief. ik heb voor een poosje terug de el classico gezien (Real Madrid vs FC Barcelona). Ik heb toen een reis via deze website geboekt. De reis die ik had geboekt was met hotel. Ik ben erg tevreden over de prijs. Het hotel was ook erg schoon. Dat vind ik het  belangrijkste een hotel dat schoon is en met goede bedden. En dat was dit hotel dus ik ben erg tevreden.