Op zoek naar chelsea kaarten

Bent u op zoek naar chelsea kaarten? Als u bij voetbalticket.com kaarten haalt dan beleefd u een geweldige voetbalervaring waar alles bij inbegrepen is.

Mijn persoonlijke ervaring met Voetbalticket

Mijn ervaring met voetbalticket is echt top. Ik ben al een keertje op een voetbaltrip gegaan met kaarten van Voetbalticket. Mijn vrienden en ik wouden graag nog een keer naar een Engelse voetbalwedstrijd gaan en zochten online kaarten. We kwamen al snel bij Voetbalticket en zochten naar kaarten voor Chelsea. Eigenlijk wouden we naar een grote wedstrijd gegaan dus besloten we kaarten te halen voor Chelsea – Manchester United. We konden kiezen of we alleen de kaarten wouden en voor de rest reis en hotel zelf regelen maar dat kon Voetbalticket ook doen. We hebben op de website een hele reis samengesteld en zelf hotel etc uitgekozen. De wedstrijd was echt geweldig en de reis was erg goed verlopen. Het hotel was ook prima. Zo’n reisje als dit zou ik echt nog wel vaker willen doen. Wat een top ervaring! Bent u op zoek naar een voetbalreis organisatie dan raad ik u echt aan om bij Voetbalticket een reis te plannen.

voetbal tickets

Hoe kom je aan de tickets

Op de website kunt u invullen naar wat voor een wedstrijd u wilt. De kaarten zijn vaak natuurlijk wel duurder dan als je ze via de club zelf koopt. Maar als het stadion helemaal is uitverkocht kunt u natuurlijk geen kaarten meer halen. Wij zijn er dan als organisatie om kaarten te kopen en aan u door te verkopen.