Bent u opzoek naar een personal trainer Hoofddorp? Dan bent u bij PhysiQ B.V. op het juiste adres

Bent u opzoek naar een personal trainer Hoofddorp? Dan bent u bij PhysiQ B.V. op het juiste adres. Hier krijgt u topkwaliteit voor een scherpe prijs. Het personeel is heel erg vriendelijk en heeft echt heel veel verstand van wat ze doen. Het personeel heeft heel erg veel verstand over voeding, blessures, oefeningen en spiergroepen. Het personeel helpt u bij het samenstellen van een schema en plan om uw doel te behalen. Het personeel is er heel erg op gebrand dat u uw doel behaalt. Zo weet u zeker dat u goede en duidelijke uitleg krijgt. Het personeel en het bedrijf zijn pas tevreden als u dat bent. 

physiq

Mijn persoonlijke ervaring

Mijn persoonlijke ervaring is heel erg positief. Ik ben sinds 7 weken bezig met trainen en ben 5,5 kilo afgevallen. Ik merk ook dat mijn conditie erg verbeterd is. Ik ben het personeel ook heel erg dankbaar. Ze hebben mij gemotiveerd en gesteund waardoor ik dit heb weten te bereiken. Dit bedrijf is zeker een aanrader voor als u ook wilt beginnen met personal training.

personal trainer hoofddorp